Onze werkwijze

Alles wat jij wilt weten over de werkwijzen. Als ik voor jou aan de slag mag gaan, begrijp ik dat het fijn is om te weten waar je dan aan toe bent. We doorlopen de volgende stappen:

1: Kennismaking

We vinden het belangrijk om te weten wie jij als persoon bent. Waar sta je voor als persoon? Waar sta je voor als bedrijf?

We maken graag kennis onder het genot van een kop koffie of thee, want daar houdt iedereen van. We bespreken de wensen en verwachtingen en de te verwachte eindresultaten.

2: Terugkoppeling klantvraag

We vertalen de aantekeningen, wensen en voorbeelden naar jouw klantvraag. Hebben we goed begrepen wat de wensen zijn en wat wij voor je mogen doen? We koppelen dit terug om te controleren of we de vraag goed hebben begrepen. De planning nemen we daarin gelijk mee. Zo zijn de verwachtingen helder en tijdlijnen bekend. Werkt voor iedereen fijn.

3: Concept ontwerp

Wij ontwerpen met creativiteit en gedrevenheid jullie ontwerp. Dit eerste concept bespreken we het liefst in een presentatie op locatie zodat we een goede toelichting kunnen geven. We zijn trots op wat we ontwerpen, dus willen de enthousiasme ook overbrengen. Afhankelijk van het type opdracht, ontvang je een of meerdere ontwerpen.

4: Terugkoppeling

Het ontwerp moet voldoen aan alle eisen en wensen van jou, dus we doorlopen in ieder geval twee correctierondes. We horen graag feedback, zo zorgen we ervoor dat jij je als klant helemaal kunt vinden in het ontwerp. Als je net zo enthousiast bent over het ontwerp als dat wij zijn, gaan we de laatste stap zetten.

5: Oplevering

Klaar! Als jullie als klant en ik als ontwerper tevreden zijn met het eindresultaat ontvang je het ontwerp in de afgesproken formats. Dit is ook weer afhankelijk van het type opdracht. Hebben we een flyer voor je ontworpen, krijg je hem netjes gedrukt bij jou thuis afgeleverd. Hebben we een huisstijl ontworpen, ontvang je alle bestandsformaten zodat je het logo in alle toepassingen kunt gebruiken. Uiteraard inclusief huisstijl handboek.